Nieuwe Release

Robert Ray

I FOUND YOU (3:48)
(Robert Ray Molina, Jr / Big R.I.G Country LLC,-BMI )
ISRC: TCAEH1913733
From the Album: GOOD COUNTRY SONG
Produced by: Mason Shirley

Nadat hij zijn derde # 1 single in Texas had bereikt, heeft Robert Ray zijn 7e single op de radio uitgebracht met “I Found You”.

Op 24-jarige leeftijd heeft Robert twee albums uitgebracht, samen met zes, nu zeven, singles. Van zijn zes voorgaande singles hebben ze allemaal de top 40 of hoger bereikt, waarbij drie van die singles # 1 op de chart bereikten. Dit is de tweede single van zijn aankomende album die in de herfst uitkomt.

‘I Found You’ is een lied dat liefhebbers van old-school country leuk zullen vinden, maar ook anders is dan alles wat je eerder van Robert hebt gehoord. “I Found You” heeft meer een landelijke stijl, met een vrolijke melodie bestaande uit een solide beat, bluesy gitaarriffs, en zelfs een snaarsectie en een saxofoon.

Het is een van die nummers waar iedereen op kan two- steppen! Een lied dat de levens raakt van de verliefden. Het vertelt het verhaal van hoe het vinden van die ene persoon in het leven. Je kijk op het leven kan veranderen en je kan leiden naar een eeuwig leven van geluk.

NIEUWE RELEASE 1 oktober 2019

source CD TEX

Bekijk ook onze andere releases.